Bútorgyártás és lakberendezés

A-tól Z-ig

3D Modellezés

null

Lépj be virtuális otthonodba, hozd magadhoz közelebb a lakás minden szegmensét, nézz körül 3D modelljeinkben és folytasd elképzeléseid megvalósítását velünk.

Egyedi bútorok és lakberendezési ötletek

null

A berendezés a lakásban élők személyiségének tükre. Bár a piac  széleskörű választékban számtalan kész terméket kínál, egy lakás akkor igazán élhető az ott lakók számára ha a berendezés alkalmazkodik az egyéni szükségletekhez és elképzelésekhez. Egyedi, méretre szabott bútoraink ezt az igényt igyekszenek kielégíteni, melyet gondos tervezés, ötletelés előz meg a lehető legjobb térkihasználás, praktikus megoldások és esztétikai szempontok érvényesítése érdekében.

Ipari bútorok, üzletberendezés

null

Több mint 10 éve vállalkozásunk fő tevékenységi ága az üzletberendezés. Mára már az ipari bútorok, berendezések gyártása tevékenységeink szerves részévé vált, termékeinkkel az ország szinte minden megyéjében jelen vagyunk, melyek elsősorban ilyen üzletláncokban lelhetőek fel mint a Lidl, Kaufland vagy Animax.

Kültéri bútorok

null

Célunk olyan minőségi kültéri bútorok és berendezések gyártása melyek rezisztensek az időjárás viszontagságaival szemben, stílusban alalmazkodnak az adott környezethez de ugyanakkor jól viselik az intenzív használatbavételt is.

Anyagok amiből dolgozunk

null
Csak minőségi anyagókból dolgozunk.
  • null

    Tudtad?

    hogy az MDF, mivel sűrűbben préselt lemez mint a PAL, sokkal több dizájn váriációra ad lehetőséget?

  • null

    Tudtad?

    hogy a HPL antibakteriális és nem szív magába vízet, ezért is használják gyakran vizes környzetekben?