Tehnologie asistată de drone

Agricultură inteligentă.

Avantajele cartografierii și pulverizării cu drone

null
Cu ajutorul dronelor este mai ușor să cartografiezi, să inspectezi, să analizezi și să pulverizezi aproape orice zonă, rapid și rentabil. Iar în plus, datorită proceselor automatizate, munca va fi mult mai precisă.
null

Eficiență ridicată

Puteți crește eficiența colectării informațiilor geografice și puteți simplifica procesarea datelor cu ajutorul soluțiilor oferite de drone.
null

Cheltuieli reduse

Cu ajutorul dronelor și a softwarerurile lor auxiliare, putem realiza colectarea automată a datelor într-un mod rentabil, cu o investiție minimă de efort.
null

Rezultate precise

Datele colectate sunt exacte la centimetru și sunt fixate geografic. Toate înregistrările pot fi analizate și prelucrate în forma dorită de client.
null

Lucrări bine punctate

În timpul pulverizării, drona poate livra serul plantelor pe o lățime de până la 8 metri fără nicio deteriorare secundară.
null

Evitarea pagubelor

Drona nu dăunează plantelor sau solului în timpul îndeplinirii sarcinilor sale.
null

Indicatori de calitate

Se obține o acoperire mai bună datorită dimensiunii mai mici a picăturilor. Picătura pulverizată în masa de aer care se mișcă spre jos, ajunge mai rapid la suprafața de lucru.
null

Topografie

Fie că este vorba de măsurători cadastrale, topografice, de acoperire a suprafeței sau de utilizare a terenului, posibilitățile oferite de drone oferă soluții standardizate cu adevărat spectaculoase și rentabile.

Imaginile de înaltă rezoluție realizate de drone în zbor sunt prevăzute cu etichete geografice precise, care pot fi folosite pentru a crea modele corespunzătore realității aproape la centimetru. Acest lucru nu necesită ore lungi de lucru sau o echipă mare, deoarece dronele pot fi controlate de o singură persoană folosind o singură telecomandă. În acest fel, chiar și zonele care sunt greu accesibile sau periculoase pot fi monitorizate în timp real.

null

Analiza de plante

Cu drone, avem posibilitatea de a monitoriza continuu dezvoltarea stării de sănătate a întregii biomase și chiar le putem folosi pentru a pregăti analiza vegetației plantelor (NVDI).

Putem detecta dăunătorii cu ei sau descoperi boli într-un stadiu oportun, curabil. Pe lângă aportul de nutrienți, poate dezvălui și lipsa apei sau excesul acesteia. Cu ajutorul datelor colectate putem crea condițiile optime pentru plantele noastre, putem estima recoltele, putem monitoriza procesul de coacere și pulverizarea și udarea perfectă.

null

Evaluarea daunelor

Evaluărea tradițională a daunelor poate fi o dificultate serioasă în cazul clădirilor înalte, a locurilor greu accesibile și a suprafețelor mari.

Prin utilizarea tehnologiei asistată de drone, evaluarea daunelor devine semnificativ mai simplă în astfel de cazuri. Imaginile de înaltă rezoluție făcute din înălțimi ne pot ajuta la soluționarea daunelor și a reclamațiilor. În cazul evaluării teritoriale, cu ajutorul coordonatelor GPS primim informații exacte despre dimensiunea zonei afectate.

null

Pulverizare

În timpul pulverizării asistate de drone, vom avea nevoie cu 90% mai puțină apă și cu 50% mai puține pesticide decât în ​​cazul tehnologiilor anterioare de pulverizare.

  • Devine posibil să pulverizați complet zonele inundate, pline de apă și umede.
  • Tratamentul local va mai ușor de rezolvat, iar astfel protecția plantelor devine mai eficientă
  • Ai posibilitatea de a pulveriza chiar și în condiții extreme de teren.
  • Datorita necesarului redus de apă (pană la 10 l/ha pe teren agricol), poate pulveriza mai eficient și suprafețele segmentate.